Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. Undefined

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.AmSupraveghere.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. AmSupraveghere.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
AmSupraveghere.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

AmSupraveghere.ro este operat SC QIHAN SECURITY SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC QIHAN SECURITY SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.AmSupraveghere.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.
O data lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului.
Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanţă. Contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între QIHAN SECURITY SRL, in calitate de vanzator şi un consumator - cumparator, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către QIHAN SECURITY SRL, utilizand în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, tehnica de comunicaţie la distanţă cuprinsa in magazinul virtual;
Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.
Continutul publicat in magazinul virtual AmSupraveghere.ro, are caracter orientativ si sunt informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de AmSupraveghere.ro ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, QIHAN SECURITY SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

QIHAN SECURITY SRL nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

QIHAN SECURITY SRL isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

QIHAN SECURITY SRL nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator. Informatii despre livrare si costurile aferente pot fi gasite la adresa Transportul produselor AmSupraveghere.ro
In cazul platii prin OP sau card, cumparatorul va intra in proprietatea marfii dupa confirmarea platii.
In cazul livrarii bunurilor prin curier, cu plata ramburs, cumparatorul va intra in proprietatea marfii si va avea dreptul sa deschida coletul dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii.
Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Pentru buna functionare a magazinului virtual, AmSupraveghere.ro foloseste cookie-uri. Politica referitoare la cooki-uri poate fi gasita la adresa http://amsupraveghere.ro/cookies.pdf


Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, QIHAN SECURITY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ii sunt furnizate. QIHAN SECURITY SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului AmSupraveghere.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
- Dreptul la informare (art.12): dreptul de a obtine de la QIHAN SECURITY SRL, la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate;
- Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13): dreptul de a obtine de la QIHAN SECURITY SRL, la cerere si in mod gratuit rectificarea sau actualizarea in special a datelor incomplete sau inexacte, pe baza actelor doveditoare;
- Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14): dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea nr. 677/2001;
- Dreptul de opozitie (art.15): dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare;
- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17)
- Dreptul de a se adresa justitiei (art.18): dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care au fost incalcate.
Orice informatie furnizata de catre dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 persoana vizata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.

QIHAN SECURITY SRL prelucreaza datele cu caracter personal care ii sunt furnizate, in vederea promovarii actiunilor si proiectelor sale. Datele cu caracter personal (date de identitate, adresa, cod numeric personal, numar de telefon, varsta sau orice alte asemenea date care au fost furnizate) pot fi prelucrate si utilizate doar in scopuri de promovare.

QIHAN SECURITY SRL nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.
Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.